Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (12 Αυγούστου 2009)
Οι πιο έγκυρες προβλέψεις για τα ζώδια από την αστρολογικό μας σύμβουλο, Δήμητρα Παπανικολοπούλου. Μάθε τι λένε τα ζώδια για σένα, τι πρέπει να προσέχεις και πώς θα κυλήσει η μέρα σου.
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Παρατηρείται γενικά μια αλλαγή την περίοδο αυτή. Όλη η ένταση που περάσατε τον τελευταίο καιρό αρχίζει να ελαττώνεται. Εστιάζετε περισσότερο στις εργασιακές σας σχέσεις και κάποιες συμφωνίες και συνεργασίες εκτός προγράμματος έρχονται στο προσκήνιο. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι πρωτοβουλίες σας και η καλή σας διάθεση. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ίσως και απογοητεύσεις, όμως μην το βάζετε κάτω γιατί και εκεί σε λίγο θα διορθωθούν όλα.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Πολλές επαγγελματικές συναλλαγές και συναισθηματική ευημερία χαρακτηρίζουν το διάστημα αυτό. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι περίεργη αλλά όχι απαραίτητα άσχημη. Απλώς συμβαίνουν πολλές αλλαγές που ίσως και εσείς οι ίδιοι δεν προλαβαίνετε να ελέγξετε. Αυξάνεται η ανάγκη σας για ελευθερία και πολλές φορές θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Μερικές φορές προκύπτουν σοβαρά θέματα και εσείς επιλέγετε το συμβιβασμό. Όμως καλό είναι να πάρετε και κάποιο ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Πολλές νέες καταστάσεις και μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές. Έχετε αρκετό άγχος γιατί περιμένετε απαντήσεις σε σοβαρά θέματα. Προσέξτε λίγο τους υποτιθέμενους φίλους γιατί είτε θα σας ανεβάσουν ψηλά είτε θα σας υποβιβάσουν τελείως. Καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς με όποιον θέλει να σας βοηθήσει και να μην του κρύψετε τίποτε γιατί κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και τότε μόνο εσείς θα έχετε να χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αυτές τις ημέρες σας απασχολούν πάρα πολύ τα θέματα της οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά σας κυρίως κάποιες συμφωνίες που ενδέχεται να προχωρήσετε. Ακόμα σας ενδιαφέρουν οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες με κάποιο ακίνητο και έχετε προβληματιστεί για την τελική σας απόφαση. Όμως οι ημέρες αυτές είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας μέσα στο σπίτι γιατί πολλές φορές έχετε άγχος και ξεσπάτε στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Η περίοδος αυτή και συγκεκριμένα η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από την φοβερή κοινωνικότητα που έχετε. Η διάθεση η προσωπική σας έχει ανέβει και πραγματικά διασκεδάζετε. Ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους έρχεται να σας βοηθήσει και δεν πρέπει να το αποφύγετε σε καμία περίπτωση. Η διάθεση σας, σάς βοηθά ακόμα στην καλλιτεχνική σας φύση και καλό θα ήταν αν σκέφτεστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας να το κάνετε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Τα οικονομικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο. Κάποια πρόσθετα έξοδα εμφανίζονται αλλά φταίτε μόνο εσείς για αυτά. Καλό θα ήταν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση. Έχετε αρχίσει πάντως να φροντίζετε τον εαυτό σας και κυρίως την εξωτερική σας εμφάνιση, γεγονός που θα σας κάνει πολύ μεγάλο καλό στην συνολική σας ψυχολογική διάθεση. Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό δρόμο αν και θα πρέπει να προσέξετε γιατί μάλλον έχετε έναν άσπονδο εχθρό και θα προσπαθήσει να σας υπονομεύσει.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Οι αλλαγές είναι για εσάς. Πάρα πολλές αλλαγές, νέες καταστάσεις, οικονομική άνοδος, ευχάριστες εκπλήξεις και συναισθηματική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την εβδομάδα αυτή. Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από την προσωπική σας στάση. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να τις δείτε και να τις αξιολογήσετε. Γιατί αν τις χάσετε μάλλον θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό τα μάτια σας δέκα-τέσσερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Το παρασκήνιο δουλεύει σε όλο του το μεγαλείο. Για να τα καταφέρετε λοιπόν καλό θα ήταν να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους, να μην φοβηθείτε να μιλήσετε μαζί τους και να κάνετε ανοίγματα γιατί την εβδομάδα αυτή είσαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι. Και τα οικονομικά σας δεν είναι τα καλύτερα αλλά σίγουρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Φροντίστε να βρείτε δραστηριότητες που θα γεμίσουν το χρόνο σας και θα σας ξεκουράσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.
ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Την εβδομάδα αυτή εστιάζετε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Κάνετε τα πάντα προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και μόλις τους εκπληρώσετε τότε αμέσως αρχίζετε να ψάχνετε για κάτι καινούριο. Σας ενδιαφέρει ακόμα να αποδώσετε δικαιοσύνη σε καταστάσεις που θεωρείτε άδικες. Όμως προσέξτε γιατί πολλές φορές δεν είναι στο χέρι σας να σώσετε τον κόσμο. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ευτυχία και αφήστε στους άλλους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Η εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Έχετε αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και ασχολείστε με τόσο πάθος που πολλές φορές ξεχνάτε και όλα τα άλλα. Ακόμα, έχετε αρχίσει να κοιτάζετε κάθε λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνετε την ουσία και ορισμένες υποθέσεις να μην τελειώνουν ποτέ. Καλό θα ήταν να βάλετε κάπου μια τελεία και να προχωρήσετε παρακάτω. Ακόμα καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε και για την προσωπική σας ζωή την οποία έχετε παντελώς παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο σάς απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Οι ψυχολογικές πιέσεις που δεχόσασταν μέχρι τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στο παρελθόν και εσείς ηρεμείτε. Μπαίνετε σε μια περίοδο που ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες, η παροχή βοήθειας σε άλλους και φυσικά στην υλοποίηση όλων όσων ονειρευόσασταν και δουλεύατε όλον αυτό τον καιρό. Αν κάποια πράγματα ακόμα αργούν να γίνουν, μην είστε ανυπόμονοι. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Η εβδομάδα αυτή έχει πάρα πολλές αλλαγές. Ευνοούνται κυρίως οι συναισθηματικές σας σχέσεις αλλά και οι οικογενειακές. Η οικογένεια σάς χρειάζεται και εσείς πρέπει να είστε δίπλα τους. Μην παρασύρεστε από το άγχος σας γιατί μπορεί να το μεταφέρετε και στους άλλους. Πολύ ισχυρές συγκινήσεις και απρόοπτες αλλά θετικές εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν τις ημέρες αυτές.

Δήμητρα ΠαπανικολοπούλουΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝΤηλ 210 9574030 & 6944252995 www.dpapanikolopoulou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: