Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ολιγοήμερες είναι φέτος οι διακοπές για τους περισσότερους αρχηγούς των κομμάτων, καθώς οι εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο δεν αφήνουν περιθώρια μακράς απουσίας από την πρωτεύουσα. Γι' αυτό και όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στα γραφεία τους στις 17 Αυγούστου.
Όσον αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται στη Λευκάδα και τον Δεκαπενταύγουστο θα μεταβεί στην Ιθάκη και θα παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην εκκλησία της Παναγίας στο Γαρδελάκι.
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Τήνο, στον Αγιο Γιάννη Πόρτο, όπου ήδη βρίσκονται η σύζυγός του Νατάσσα Καραμανλή και τα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται σήμερα Κυριακή να φτάσει στην Πάρο, μαζί με την σύζυγό του Αντα και την κόρη του Μαργαρίτα.
Κοντά στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στη Νέα Μάκρη, βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την κόρη της και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Στο νησί της Τήνου βρίσκεται ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κρήτη και επιστρέφει στην Αθήνα την Τρίτη.
Τέλος, μικρές διήμερες αποδράσεις έχει προγραμματίσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ενώ τον Δεκαπενταύγουστο θα επισκεφθεί το Λιτόχωρο.
απo TreloKouneli

2 σχόλια:
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ 9 Αύγουστος 2009 4:34 μμ
ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: